Waterontharder onderhouden

Serviceabonnement voordelen

Bij het nemen van een serviceabonnement profiteert u van extra voordelen. Hieronder staan alle voordelen samengevat. Wilt u zelf geen onderhoudt doen aan de waterontharder en jarenlang zorgeloos genieten, kies dan een serviceabonnement.

Wel een serviceabonnement

Wel een serviceabonnement:

Als u kiest voor een serviceabonnement, heeft u recht op 10 jaar all-in garantie. Bij dit serviceabonnement betaalt u een vast bedrag per jaar (u begint met betalen nadat de waterontharder 1 jaar staat). U betaalt daarnaast gedurende deze 10 jaar geen voorrijkosten, arbeidsloon of materiaalkosten als de monteur tussen de servicebeurt door bij u aankomt. Tevens kunnen wij bij de servicebeurt regeneratiezout meebrengen, u krijgt dan 10% korting op het zout.

Geen serviceabonnement

Geen serviceabonnement:

Kiest u ervoor om geen serviceabonnement af te sluiten en krijgt u een storing aan de waterontharder. Dan heeft u wel 10 jaar garantie op de onderdelen van de waterontharder, maar betaalt u wel voorrijkosten en arbeidsloon.

Wat kunt u verwachten bij een servicebeurt?

  Tijdens de servicebeurt worden onderstaande punten behandeld:

  • De waterontharder wordt van binnen en van buiten gereinigd en gedesinfecteerd.
  • Het harsfilter wordt met een harscleaner weer in optimale conditie gebracht.
  • De werking van de vlotterbeveiliging wordt gecontroleerd.
  • De resthardheid van het uitgaande water wordt gecontroleerd.
  • De filters in de injector en pekelslang worden gereinigd en zo nodig vervangen.
  • De zoutbak wordt gereinigd. Dit kan alleen als er niet te veel zout in de zoutbak zit, dus vul de zoutbak niet bij voor de monteur geweest is. Een laagje zout is voldoende.
 
Regeneratiezout nodig?

Als u een serviceabonnement heeft afgesloten, dan is de voordeligste oplossing om het regeneratiezout mee te laten brengen tijdens de servicebeurt. U betaalt een gereduceerd tarief voor het zout en géén bezorgkosten.

Heeft u geen serviceabonnement afgesloten, dan kunt u het zout op afspraak afhalen bij onze vestiging in Etten-Leur. U kunt het ook telefonisch bestellen, u betaalt dan uiteraard wel bezorgkosten en de levertijd zal maximaal 10 werkdagen zijn.

Menu